Winkelen met plezier tevens       voor een goed doel aktie! 

                                                                  van jouw aankoop doneren we een klein percentage naar   

     

                                                                       Verdienmodel     

de WINKEL verdient via 'affiliate marketing' dit betekent dat als bezoekers op een link klikken en vervolgens een                                                           product  aanschaffen wij daar een relatief kleine commissie over krijgen 1 tot 8%.                                                     

klik op banner om te shoppen

GezondheidGezondheid
Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenWat heb jij met dieren in het algemeen en DierenLot.nl in het byzonder?

Geef hier ALS EERSTE je reactie of schrijf een stukje om op deze website te plaatsen. 

Namens alle dieren die je hulp kunnen gebruiken heel hartelijk bedankt!

Zie ook de pagina op  Facebook om leuk te vinden of op de hoogte te blijven ivm met deze aktie voor DierenLot.

Hoi, ik ben Kees en vind dit initiatief om DIERENLOT te steunen op deze manier super tof! Zelf heb ik gelukkig nog nooit een dierenambulance hoeven bellen. Ik wens jullie heel veel trouwe klanten en volgers toe voor dit mooie doel. Succes! 

P.S. ik heb een mooie hondenmand gekocht voor een goede prijs en meteen een voerbak erbij gedaan. Had het de volgende dag al thuis bezorgd.

Beste Thomas,
Ik loop voor mijn leven! Sinds een jaar heb ik uitgezaaide darmkanker, maar ik ben vast van plan de mij voorgelegde prognose te overleven!!
Vandaag viel t in mijn brievenbus het boek Wandellust! Mijn dochter had t besteld. Ik vind t een van de mooiste cadeaus die ik t laatste jaar kreeg, en popel om op pad te gaan.
Ik hoop alle routes in het boek nog te kunnen uitlopen, 

want ik ben er van overtuigd dat lopen het beste medicijn is!
Blijf gezond, gelukkig en vooral lopen.

Marjanne

Ik wandel al 4 jaren op de Grisport Sherpa en ik vind het de fijnste wandelschoen ever. Ik loop gemiddeld per tocht 20 tot 30 km per dag en dan vaak ook nog meerdere dagen achter elkaar met overnachtingen. Ik heb een nieuw paar aangeschaft nadat mijn eerste paar na 4 jaren was versleten. De Grisport Sherpa is een lompe, maar zeer goede en degelijke wandelschoen die zeer lang mee gaat. Ook loop ik er nooit geen blaren in.  Groet, Oesca 

Ga op avontuur met de Dutchtub Original en ervaar de luxe van buitenbaden. Met de iconische hottub ontspan je in je eigen achtertuin of op het terras. Het werkt verrassend eenvoudig: de Dutchtub is houtgestookt en maakt alleen gebruik van natuurlijke circulatie. De Dutchtub Original is een echte blikvanger, comfortabel en makkelijk te verplaatsen. Genieten na een lange wandeling!

Met de Ofyr vuurschaal koop je een waar kunstwerk voor in je tuin. De binnenring doorsnede is 50cm en de buitenring van 98cm. De Ofyr kan met weer en wind buiten blijven staan zonder hoes en is gemakkelijk schoon te maken. 

Genieten na een wandeling en eten in de buitenlucht.

Jaarlijks besproeien we onze tuin met 1.100 liter drinkwater. Dat kan gemakkelijk liters minder! Door je planten maar 1x per week water te geven maak je je planten dubbelfit: sterkere wortels én geen last van plagen. Kijk voor meer tips om water te besparen in de tuin: https://bit.ly/mc-water