ONTSPANJE.. 

Wandelkuur in de natuur van Spanje 

Moet je er nodig eens uit om te ontstressen? 

In Spanje Wandelen + Gesprekken = Ontspanje!

NEEM EEN TIME-OUT MET EEN WANDELKUUR, HELP JE GRAAG OP WEG! 
Je verblijft in je eigen vakantie accomodatie waarvoor ik [geheel belangeloos] eventueel kan bemiddelen en mee helpen zoeken naar wat voor jou het meest geschikt is en je het beste bij thuis voelt gedurende je time-out in Spanje. 

Je komt helemaal tot rust in een prettige omgeving en kan vrijblijvend deelnemen aan mooie wandelingen [en de wandelgesprekken om te ontstressen] in een prachtig gebied aan de Costa Blanca.

Je hebt alle tijd voor jezelf om leuke en gezellige dingen te doen of lekker even niks doen en te genieten van de rust, natuur, zon, zeezicht of ritje in de bergen met je [zelf gehuurde] cabrio.

Moraira gelegen tussen Valencia en Alicante, staat bekend om de geweldige combinatie van bossen, bergen, zee en veilige stranden.Eenvoudig bereikbaar per vliegtuig via airport Alicante en met de auto [kan je meteen huren op het vliegveld bij aankomst in Alicante] bereikbaar via tolwegen.

Vanaf de kuststrook ben je met de auto in 15 tot 30 minuten middenin de bergen en ontmoet je een totaal ander Spanje.Binnen 60 minuten autorijden liggen de prachtige steden Valencia en Alicante.
In de directe omgeving dorpen als Altea,Jalon,Denia, Calpe, Javea, Benitachel, Pedrequer en het toeristische Benidorm. Het deel van de Costa Blanca waarin Moraira is gelegen behoort niet alleen tot de mooiste, maar volgens de wereld gezondheidsorganisatie ook tot een van de vijf gezondste streken ter wereld. 

Reacties

*Begin oktober heb ik een prachtige!! vakantie gehad in het heerlijke Moraira. Alles klopte de temperatuur, het zwembad en de ligging van mijn accomodatie. Het voelde goed en vertrouwd ik voelde me gelijk op mijn gemak. Persoonlijk vond ik het fijn dat het niet aan de Boulevard lag, maar net iets meer het binnenland in, heerlijk die rust. Op 5 min rijden ben je bij de zee en de supermarkten wat ik als erg prettig ervoer. Ik heb een heerlijke week gehad!! Diverse stranden zijn met de auto in 5-10min. te bereiken. Diverse supermarkten (Lidl en Carrefour) liggen op een paar minuten afstand met de auto, inclusief een (voordelige) chinese winkel waar zowat alles te verkrijgen is. Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht van zowel het balkon aan de voorkant (uitzicht op bergen en zee, heerlijk avondzonnetje) als de achterkant (uitzicht op bergen, fontein en residentie en heerlijk ochtendzonnetje). 

*Wij hebben enorm genoten van deze fijne vakantiewoning, de rust, het vrije uitzicht, winkels in de buurt, de omgeving en vooral het klimaat en het vertier aan de Costa Blanca. We houden erg van de natuur, wandeltochten maken, leuke terrasjes, eten in goede restaurants [is nooit te duur], elke dag er op uittrekken en weer wat nieuws ontdekken in dit prachtige Spaanse gebied. We kunnen wel zeggen dat we boven verwachting aan ons trekken zijn gekomen. De service was werkelijk 100% en snel als er iets was ivm een vraag mbt het gebruik van de vakantiewoning. 

*Het viel ons bij aankomst direct op dat het park zeer netjes wordt onderhouden. Bij het eigen zwembad is het heerlijk toeven onder een palm op het gazon of in de volle zon. De watertemperatuur was heerlijk en het bad kraakhelder. Het appartement is van alle gemakken voorzien en ook de omgeving heeft enorm veel te bieden. Hoewel er genoeg faciliteiten in de directe nabijheid gelegen zijn, is het wel een must om over eigen vervoer te beschikken. Het centrum van Moraira heeft een bruisende sfeer, terrassen, winkels, restaurants in overvloed. Het strand van Moraira is goed met auto te bereiken, al hebben wij ook andere stranden bezocht in een straal van 20 km. 

Wil jij ontstressen in Moraira met de prachtige omgeving en de bergen? 

Geef je wensen op en vraag vrijblijvend hier informatie.

Wellicht kunnen we je een goed en op maat gesneden aantrekkelijk aanbod doen.

De aanbeveling van de ''ontspanje accomodatie(s)'' is op persoonlijk initiatief.

WANDELKUUR IN DE NATUUR VAN SPANJE. 

Moet je er nodig eens uit voor een wandelkuur in de natuur? 

Vanaf oktober ben ik er weer om mensen mee op pad te nemen en te begeleiden bij het ontstressen. 

Tevens kan ik je vrijblijvend adviseren voor een geschikt verblijf tijdens de kuur aan de Costa Blanca. 

#stress #burnout #wandelgesprekken #accuopladen #relaxen #overspannen #werkstress #spanning #ontspanje #wandelogie #natuurwandelingen #wandelkuur #natuur #spanje