Weten wie je bent en waar je kansen liggen.

12-06-2018

Hoe fijn is het als je werk geen werk is maar voelt als je hobby. Dat je elke dag weer blij bent om de dag te beginnen. Je werk helemaal bij je past en op het lijf is geschreven. Dat je je talenten kunt ontwikkelen!

Dat gun ik iedereen maar weet dat dit helaas maar bij 40% van de werkende opgaat. De rest is niet echt happy met de baan en kijkt voortdurend uit naar wat anders. Dat gaat ten koste van de arbeidsvreugde en prestaties. Motivatie is dan op een lager niveau en onnodig arbeidsverzuim ligt op de loer.

Daarom ben ik destijds als trainer en coach begonnen met online assessments in te zetten. 

Niet alleen omdat bedrijven en kandidaten dan veel beter kunnen kiezen ivm een bepaalde funktie. 

Niet alleen omdat op grond van de test uitkomsten de beste keuze voor een funktie gemaakt kan worden.

Maar de online assessments hebben vooral ook veel nut bij een coachtraject, training of opleidingskeuze. Het geeft een duidelijke leidraad en wijst op valkuilen.

In mijn Wandelogiepraktijk maak ik regelmatig gebruik van online assessments. Het geeft een heel goed beeld van de persoon als het gaat om :

Manier van denken en denkwijze [het leervermogen,taalvaardigheid,verbaal redeneren,rekenvaardigheid, nummeriek inzicht].

Gedragskenmerken [energienivo, zelfbewustzijn, sociabliteit, inschikkelijkheid, grondhouding, besluitvaardigheid, aanpassingsvermogen, onafhankelijkheid, oordeelsvermogen]

Beroepsinteresses [geeft de beroepsinteresses aan verdeeld over zes beroepsinteresse gebieden zoals ondernemend, financieel/administratief, dienstbaar, technisch/analytisch, mechanisch en creatief]


Deze duidelijkheid die ik de kandidaten kan bieden maakt mij blij in mijn werk! Klopt helemaal met mijn match ''dienstbaar'' en ''ondernemend zijn''

Wil je weten waar jouw kansen liggen kijk dan op mijn website voor meer informatie.