Time-Out in Spanje!

01-02-2018

Wij faciliteren ''even weg van de stress''

Wie keihard werkt moet keihard uitrusten! 

NEEM EEN TIME-OUT!

In Spanje organiseer ik ''time-outs''. Dit is bedoeld voor mensen die zelf vinden dat ze er nodig eens uit moeten. Even helemaal weg om bij te tanken in hun [veel te] drukke bestaan. 

Tijdelijk afstand nemen is dan heel verfrissend en voorkomt dat je ziek of ongelukkig wordt!

KOM NAAR ONS IN SPANJE!

Er zijn tal van kleine rustige strandjes en gezellige Spaanse dorpjes met leuke restaurantjes waar je heerlijk en niet duur kan eten.

Ook een mooie stedentrip naar Valencia met gids kan ik voor je regelen. We geven tips voor leuke uitstapjes naar bezienswaardigheden of nemen je mee naar gezellige barretjes met live muziek om weer eens lekker te kunnen dansen. 

Alles kan en niets is te gek!

Als je bij Airport Alicante al meteen een auto huurt ben je al meteen helemaal vogelvrij. Alles is te regelen dankzij mijn vaste contacten fijne mensen in Spanje. Niets moet! Je vult je time-out helemaal naar eigen wens in! Ik kan je daarbij adviseren en ondersteunen.

JE VERBLIJF.

De Costa Blanca is door de Wereldgezondsheidsorganisatie als de gezondste regio van Europa benoemd. Met meer dan 300 zon dagen per jaar kun je het gehele jaar genieten van aangename temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 18⁰C, dit betekent dat de temperaturen in de zomer niet extreem hoog zijn en het in de winter relatief warm is. Deze temperaturen zijn te danken aan het micro klimaat dat er heerst. Bovendien is er schone lucht.

NIEUWE ENERGIE.

Ik regel ''op maat en naar wens'' een accomodatie met verblijf van 1 of als je dat wilt zelfs 2 weken aan de Costa Blanca, in een prachtige omgeving waar ikzelf ook regelmatig ben.  Waar je fysiek en mentaal kan bijtanken door de zon, de zee en een prachtige natuur.

TIME-OUT ARRANGEMENT IN MORAIRA - COSTA BLANCA

Vanaf oktober tot april organiseren we ''time-out" arrangementen op maat, geheel naar wens om weer eens bij te tanken en nieuwe energie op te doen.

Je verblijft dan in een redelijk luxe appartement met zwembad en vrij uitzicht op  wijngaarden, zee en berglandschap. Finca kan ook!

Er is een tennisbaan, golfbanen, restaurants,barretjes en winkels [ook Lidl] om de hoek. Drie kilometer vanaf je verblijf is de zeekust van de Costa Blanca de prachtige kleine schone stranden met de blauwe heldere zee.

Er zijn meerder accomodaties meer landinwaarts beschikbaar bijvoorbeeld in de Jalonvallei. 

Kosten en verblijf

Kosten zijn afhankelijk van het samen te stellen programma uit per persoon of twee personen / per week. Maar altijd heel redelijk en betaalbaar.

Bijvoorbeeld: [alles is te regelen en naar eigen keuze in te vullen]

1. de vliegreis heen en terug

2. autohuur vanaf airport Alicante

3. verblijf van een week in appartement of finca naar keuze.


4. vaardag met super snelle ferry naar Ibiza of Formentera of alternatieve vaartocht

5. stedentrip naar Valencia of andere stad naar wens kan met gids

6. bergwandeling met gids en een verdwaaltocht voor avonturiers

7. Wandelogie sessie[s] met Thomas naar behoefte

8. tennissen of golfdag

9. schilder-, of kookworkshop

10. ontspannende lichaamsmassage aan het einde van je verblijf om helemaal voldaan, uitgerust en met nieuwe energie deze ''time-out week'' af te sluiten.


        Meer weten of offerte? 

                                 Vraag hier vrijblijvend informatie. 

                                                    Delen? Ja graag!