Ontstressen op het water met natuurwandelingen

09-07-2018

Stel, je zit helemaal vast in je werk en dat je teveel werkstress hebt. Waar kun je dan terecht voor een ''time-out om weer even op adem te komen'' en advies over de vraag ''hoe kan ik mijn werkstress beheersbaar maken of moet ik een andere baan zoeken en gaan solliciteren?

STAP 1: NEEM EEN TIME-OUT!

In Spanje en Nederland organiseer ik ''time-outs''. Dit is bedoeld voor mensen die er nodig eens uit moeten. Even [2000 kilometer] weg uit hun stresszone om te ontstressen. Tijdelijk afstand nemen is verfrissend en een noodzakelijke STAP 1 in het oplossen van de meeste stressproblemen.

Daarna zet je STAP 2 en gaan we aan de slag met het analyseren en aanpakken van de stressoorzaak, door [in Nederland of Spanje] met mij ongeveer tien gesprekswandelingen in de natuur te maken in een tijdsbestek van 5 maanden!

SPANJE

Er zijn tal van kleine rustige strandjes en gezellige Spaanse dorpjes met leuke restaurantjes waar je heerlijk en niet duur kan eten.

Ook een mooie stedentrip naar Valencia met gids kan ik voor je regelen. We geven tips voor leuke uitstapjes naar bezienswaardigheden of gezellige barretjes met live muziek en om eens lekker te kunnen dansen, noem maar op.

Als je bij Airport Alicante al meteen een auto huurt ben je meteen helemaal vogelvrij. Alles is te regelen dankzij mijn vaste contacten met fijne actieve mensen in Spanje. Niets moet! Je vult je time-out helemaal naar eigen wens in! Ik kan je daarbij adviseren en ondersteunen.

HET VERBLIJF.

De Costa Blanca is door de Wereldgezondsheidsorganisatie als de gezondste regio van Europa benoemd. Met meer dan 300 zon dagen per jaar kun je het gehele jaar genieten van aangename temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 18⁰C, dit betekent dat de temperaturen in de zomer niet extreem hoog zijn en het in de winter relatief warm is. Deze temperaturen zijn te danken aan het micro klimaat dat er heerst. Bovendien is er schone lucht.

NIEUWE ENERGIE.

Ik regel ''op maat en naar wens'' een accomodatie met verblijf van 1-2 weken aan de Costa Blanca, in een prachtige omgeving waar ikzelf ook regelmatig vertoef. Waar je fysiek en mentaal kan bijtanken met de zon, zee, prachtige natuur, bergwandelingen, professionele ontspannende massages, tennis, zwembad of een

Wandelvaartocht maken, varen afgewisseld met een mooie wandeling in de natuur. 

Vertrek vanuit Moraira. 

[ook wandelvaartochten in Nederland met vertrek vanuit Breda] 

Volg ons en blijf op de hoogte.. 


Meer weten? Vragen staat je vrij! 

Vraag hier vrijblijvend informatie. 

Deze pagina hieronder delen met velen zou fantastisch zijn!