Werk OntStressen in Spanje!

17-05-2018

Stel je voor dat je helemaal vastzit in je werk. Teveel werkstress hebt. Waar kun je dan terecht voor een ''time-out om op adem te komen'' en voor advies over de vraag ''hoe verder na het ontstressen met mijn werkstress?

Bij mij!

In Spanje organiseer ik je ''time-out''. Dit doe ik voor mensen die er nodig eens uit moeten. Even weg uit je stresszone om te ontstressen. Tijdelijk afstand nemen is verfrissend en een noodzakelijke STAP 1 in het oplossen van je stressprobleem.

Daarna zetten we STAP 2 en gaan we aan de slag met het analyseren en aanpakken van de oorzaak!

Ik regel ''op maat en naar wens'' een accomodatie met verblijf van 1-2 weken aan de Costa Blanca waar je echt eens fysiek en mentaal kan bijtanken met zon,zee,prachtige natuur, bergwandelingen,ontspannende massages,tennis,zwembad en tal van kleine rustige strandjes en gezellige Spaanse dorpjes met leuke restaurantjes waar je heerlijk en niet duur kan eten.

Ook stedentrip met gids mogelijk naar Valencia. Tips voor uitstapjes naar bezienswaardigheden of gezellige barretjes met live muziek ook om eens lekker te kunnen dansen,noem maar op.

Als je bij Airport Alicante al meteen een auto huurt ben je helemaal vogelvrij. Alles is te regelen dankzij mijn contacten met fijne mensen in Spanje. Niets moet! Je vult je time-out helemaal naar eigen wens in! Ik kan je daarbij adviseren en ondersteunen.

HET VERBLIJF.

De Costa Blanca is door de Wereldgezondsheidsorganisatie als de gezondste regio van Europa benoemd. Met meer dan 300 zon dagen per jaar kun je het gehele jaar genieten van aangename temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 18⁰C, dit betekent dat de temperaturen in de zomer niet extreem hoog zijn en het in de winter relatief warm is. Deze temperaturen zijn te danken aan het micro klimaat dat er heerst. Bovendien is er schone lucht.

                                                        

                                          🌳

                                           Meer weten? Vragen staat je vrij!

                         Deze pagina hieronder delen met velen zou fantastisch zijn!