Ecoaching

Electronic coaching wordt door mij aangeboden voor mensen die niet [kunnen,willen] kiezen voor  wandelsessies, bijvoorbeeld omdat het te ver weg is van hun woonplaats. Ook heel effectief als extra ondersteuning tijdens of na de Wandelogie sessies.

Online coaching: wat kunt u ermee?
Professionele begeleiding via internet. E-coaching is laagdrempelig, effectief en kostenefficiënt. Daarom wordt deze begeleidingsvorm in mijn Wandelogie praktijk toegepast. Ook voor effectieve nazorg bij reguliere coachtrajecten is online coaching bij uitstek geschikt.

Steeds meer mensen vinden het prettig om gevoelige of intieme zaken te kunnen verwoorden via een vertrouwde mail of live chat. 

Omdat het begeleidingstraject via e-mail verloopt kunnen zowel de cliënt als de coach goed nadenken over de juiste formulering van de eigen reactie. Dat brengt orde en structuur in gedachten en gevoelens en komt het begeleidingsproces sterk ten goede.

Hoe het verder werkt? Mail me via deze pagina en je krijgt zsm een reactie.

Reakties

Thomas is een natuurlijke coach die het vermogen heeft anderen op een aansprekende manier weer in hun kracht te zetten. 

Marianne

Je geeft me inzicht in mezelf!!
En laat me zien wie ik ben. 

Wilbert

Je bent een voorbeeld:
- Je bent eerlijk
- Je bent duidelijk
- Je bent goed
- Je bent zelfverzekerd
- Je bent daadkrachtig en overtuigend
- Je bent van WAARDE!
Voor mij (en ik ben overtuigd) voor heel veel anderen.

Nathalie

Thomas is iemand die altijd de juiste vragen stelt. Dat kan buitengewoon irritant zijn, want dat zijn juist die vragen die ik niet wil horen. De antwoorden komen op het whiteboard en zo worden de overtuigingen die ik heb zichtbaar.

Voor mij werkt dit buitengewoon goed. Ik ben een eigen zaak begonnen en ik wist dat ik hulp nodig had om een paar blinde plekken te ontmaskeren. Mijn thema was om me echt te laten zien, te vragen en machteloosheid. Mooi ook dat deze onderwerpen schijnbaar spontaan naar voren kwamen. Op een fijne wijze zijn deze onderwerpen doorgewerkt en voel ik me nu echt klaar om van mijn zaak een succes te maken.

Ik ben Thomas zeer dankbaar voor zijn toewijding.

Martijn