MeeDenk Consult® in het groen.

Als je een onderwerp of vraag hebt waar je mee rondloopt en wilt delen met mij, wil ik graag tijdens een wandeling in de bossen van Dorst [bij Oosterhout nb] van ongeveer 60 minuten met je meedenken en vooral luisteren. 

Blijf er niet langer mee rondlopen maar durf erover te praten! Dat werkt vaak heel bevrijdend. #voeljevrij  #vrijheid

 

Ik geef je graag mijn mening en tips waar jij mee verder kunt op jouw pad!

Blijf er niet mee rondlopen, durf erover te praten!

Herkenbaar?
je het gevoel hebt altijd 'aan' te staan, een opgejaagd gevoel en stress hebt?
je moeite hebt om grenzen te stellen?
je het gevoel van vitaliteit en levenslust mist?
je het contact met jezelf kwijt bent?
je lichaam je signalen geeft waar je naar zou moeten luisteren?
je graag weer wil herijken met wie je echt bent en waar je blij van wordt?
je graag belemmerende patronen en overtuigingen wil doorbreken?
je weer regie wilt hebben in de keuzes die je maakt: autonomie?
je wilt leven vanuit je ware zelf: authenticiteit?

Dan is WANDELOGIE voor jou een mooie manier om tot bewustwording en persoonlijk inzicht te komen of om een nieuwe weg in te kunnen slaan!

Wandelen met een gesprek al wandelend in de natuur helpt je om rust te vinden, meer in het 'hier-en-nu' te komen, beter te leren voelen hoe het nu echt met je is.

Door te wandelen kom je zowel fysiek, als mentaal en emotioneel in beweging. De natuur is hierbij een mooi hulpmiddel als je eens nieuwe weg in wilt te slaan of uitproberen.

Het resultaat?

Rust in je hoofd en in je lijf, nieuwe inzichten die je helpen om keuzes te maken om weer de regie over je eigen leven te krijgen.Je komt in balans met jezelf en je omgeving door een nieuwe weg in te gaan.

ZET NU JE EERST STAP IN DE GOEDE RICHTING > Welkom! 

Reacties

Chantal Baaijens: Thomas heeft me perfect begeleid in mijn periode van burn out.Wandelen in de natuur was en blijft goed om tot rust en bij jezelf te komen.De zeer professionele begeleiding en individuele coaching op maat hebben mij veel inzicht in mezelf en mijn omgeving gegeven.Ik ben bijzonder tevreden en het heeft me gebracht waar ik nu ben.Kortom een grote steun in rug.Waar een wil is is een weg.Een dood spoor bestaat niet.Wegen volgen, wegen verlaten,balanceren,zandpaden ,kuilen met gaten ,de stroming van het water.Af en toe even stil staan, genieten,plezier en soms geinspireerd door het spel van een hond. wandelogie dus,het brengt je meer dan je denkt.

Kristel David: Wat een bijzondere en leuke sessie samen met Thomas! Mooi om de natuur als metafoor in te zetten voor je eigen leven. Echt een aanrader om inspiratie op te doen en/of te werken aan een persoonlijke uitdaging. Dankjewel!!! Knuffel😃🍀🙏🏽💋