MeeDenk Consult® in het groen.

Als je een onderwerp of vraag hebt waar je mee rondloopt en wilt delen met mij, wil ik graag tijdens een wandeling in de bossen van Dorst [bij Oosterhout nb] van ongeveer 45 tot 60 minuten naar je luisteren en meedenken.

 

Ik geef je vrijblijvend mijn mening waar jij mee verder kan!

Blijf er niet onnodig mee rondlopen maar durf je vraag te delen!

Je zou je bedrijf graag willen veranderen in een lerende organisatie. Waarin je mensen leergierig zijn en oplossingsgericht meedenken. En waarmee je bedrijf flexibeler wordt. Hoe doe je dat? Het vereist bovenal een een andere manier van leidinggevende.

Om maar direct met deur in huis te vallen: daar is best een beetje lef voor nodig. Want leiding geven aan een lerende organisatie betekent dat je oude patronen moet loslaten. Het gaat niet langer meer om het aansturen van teams. In een bedrijf waarin mensen van elkaar leren en -in het verlengde daarvan- bezig zijn met verbeteren en innoveren, is dat passé.

Of je wilt de Sales verbeteren en meer omzet maken met je team,hoe pak je dat het beste aan? Daarover praten wij en denk ik vanuit mijn ruime ervaring graag in mee naar een maatwerk oplossing.

Maar ook als het over een meer vertrouwelijk en persoonlijk onderwerp gaat denk ik graag met je mee.

Een afspraak voor een MEEDENK CONSULT is gauw gemaakt.